Pekka Simonen Pohteen aluevaltuuston 1. varapuheenjohtajaksi

Tiedote: Pekka Simonen Pohteen aluevaltuuston 1. varapuheenjohtajaksi

Kokoomuksen aluevaltuustoryhmä esittää aluevaltuutettu Pekka Simosta valittavaksi Pohteen aluevaltuuston 1. varapuheenjohtajaksi. Valinta tehdään aluevaltuuston kokouksessa 16.10.2023. 

Kokoomuksen aluevaltuustoryhmän puheenjohtajana toimiva Simonen on kiitollinen ryhmältä ja puolueelta saamastaan luottamuksesta. ”Lähden innolla aluevaltuuston puheenjohtajistoon tekemään työtä kaikkien palveluita tarvitsevien ja myös veronmaksajien puolesta” Simonen toteaa. 

Kokoomuspiirin puheenjohtaja Tomi Kaismo pitää aluevaltuustoryhmän esitystä erinomaisena. ”Hyvinvointialueen kaikkien luottamustehtävien hoito ja asioihin perehtyminen vaativat paljon aikaa ja sitoutumista. Pekalla on poikkeuksellisen laaja kokemus ja osaaminen aiheesta ja uskon, että valtuuston varapuheenjohtajana Pekka tuo vahvan lisän Pohteen päätöksentekoon myös uudessa roolissa.”  

Tehtävää aiemmin hoitanut Juha Hänninen on pyytänyt eroa tehtävästä eduskunnan valiokuntajäsenyyksien varmistumisen jälkeen.  Hännisen mukaan kansanedustajana on arvioitava erilaisten luottamustehtävien menestyksekkään hoitamisen vaatimaa aikaa. ”Jatkossa keskityn täysipainoisesti kansanedustajan tehtäviini hallintovaliokunnan ja tiedusteluvalvontavaliokunnan jäsenenä sekä maa- ja metsätalousvaliokunnan varajäsenenä. Jatkan myös Pohteen Aluevaltuuston jäsenenä.” 

Kokoomus nimeää Simoselta vapautuville luottamuspaikoille (tulevaisuuslautakunta ja aluehallituksen varajäsen) uudet henkilöt syksyn aikana. Nykyisistä Pohteen luottamustehtävistä Simonen jatkaa kokoomuksen aluevaltuustoryhmän puheenjohtajana. 

Lisätiedot: 

Pekka Simonen 

044 519 6071 

pekka@pekkasimonen.fi 

Tomi Kaismo 

045 670 7600 

tomi.kaismo@otc.fi  

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *