Sinituulet luettavissa verkossa (sisältää oikaisun)

Sinituulet ovat pullollaan mielenkiintoisia juttuja ajankohtaisista aiheista. Voit lukea lehdet selaimella oheisista linkeistä.

Sinituuli (Kalajaska)

Sinituuli (Forum24)

Hauskoja lukuhetkiä!

OIKAISU: Sinituulten kolumnissa käytetyt luvut ovat Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy:n EIVÄT Oulun Energia Siirto ja Jakelun.
  • julkaisussa Oulun energia Siirto ja Jakelu Oy:n sijoitetun oman pääoman tuotoksi oli kerrottu 33 prosenttia, oikea Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n sijoitetun oman pääoman tuotto on 9 prosenttia. Tämä virhe esiintyy kahdessa eri kohdassa.
  • julkaisussa Oulun energia Siirto ja Jakelu Oy:n kerrottiin nostaneen konserniavustuksia viisi miljoonaa euroa, oikeasti Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy on antanut konserniavustuksia 4,4 miljoonaa euroa.
  • julkaisussa Oulun energia Siirto ja Jakelu Oy:n käyttöpaikkojen määräksi kerrottiin 31020 käyttöpaikkaa, oikea Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n käyttöpaikkojen määrä on 109371 käyttöpaikkaa.
  • julkaisussa Oulun energia Siirto ja Jakelu Oy:n kerrottiin ”piiloverottaneen” jokaista sähkönkäyttöpaikkaa keskimäärin 161,18 euroa vuonna 2019. Väite on virheellinen koska käytetyt luvut eivät koske Oulun Energia Siirto ja Jakelua. Tämä virhe esiintyy kahdessa eri kohdassa.

Oikeat tiedot löytyvät kokonaisuudessaan Energiaviraston julkaisuista osoitteesta https://energiavirasto.fi/verkkotoiminnan-julkaisut

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *