Sami Pikkuaho jatkaa Oulun Kokoomuksen johdossa

Oulun Kokoomuksen eli Kokoomuksen Oulun Kunnallisjärjestön puheenjohtajana jatkaa Oulun kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Sami Pikkuaho. Pikkuaho on toiminut tehtävässä vuoden 2018 alusta alkaen.

Oulun kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Sami Pikkuaho on valittu jatkamaan Oulun Kokoomuksen puheenjohtajana 9.11.2019 pidetyssä kunnallisjärjestön syyskokouksessa. Kunnallisjärjestön varapuheenjohtajaksi valittiin kaupungin tarkastuslautakunnan jäsen Kaisu Tuomi. Taloudenhoitajana jatkaa kaupunginvaltuutettu Niilo Heinonen.

Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Sebastian Stenfors (Linnasaaren Kokoomuksen Nuoret), Laura Teittinen (Oulun Kokoomuksen Nuoret), Anna-Liisa Lämsä (Oulun Kokoomusnaiset), Teija Angeria, Tero Väyrynen, Jarkko Ruottinen  (Oulujoen Kokoomus), Aimo Sutinen ja Heidi Kemppainen (Pokkisen Kokoomus).

Syyskokouksessa käsiteltiin lisäksi kunnallisjärjestön toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020 sekä Oulun Kokoomuksen kaupunkipoliittinen ohjelma vuosille 2020-2025.

“Oulun Kokoomuksen tavoite on selkeä. Tavoittelemme suurimman puolueen asemaa kuntavaaleissa 2021. Tämä vaatii työtä, mutta tähän työhön hallituksemme ja valtuustoryhmämme on sitoutunut”, paaluttaa puheenjohtajana jatkava Sami Pikkuaho.

“Ensi vuonna keskitymme uusiin kaupunkipoliittisiin avauksiin, poliittisen viestimme kirkastamiseen sekä järjestökoneen kehittämiseen. Kattava kaupunkipoliittinen ohjelmamme julkaistaan ensi vuoden alussa”, valottaa Pikkuaho.

Vuonna 1979 perustettu Oulun Kokoomus (Kokoomuksen Oulun Kunnallisjärjestö) edustaa Kansallista Kokoomusta Oulussa. Se kokoaa Kokoomuksen oululaiset paikallisyhdistykset ja henkilöjäsenet sekä vastaa Kokoomuksen kuntapolitiikan johtamisesta yhteistyössä Oulun Kokoomuksen valtuustoryhmän kanssa.

Lisätietoja: 

Sami Pikkuaho
Oulun Kokoomuksen puheenjohtaja
040 079 6889
sami.pikkuaho@ouka.fi

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.