Kuvassa eduskuntavaaliehdokkaat (vasemmalta) Juha Hänninen, Hanna Saari, Mikko Korkeakoski, Pauliina Valkovirta, Mari-Leena Talvitie ja Sami Pikkuaho.

Kokoomuksen ehdokaslista täydentyi Oulun vaalipiirissä

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus piti sääntömääräisen syyskokouksensa lauantaina 13.10.2018 Oulussa. Kokous käsitteli sääntömääräisten asioiden lisäksi kevään 2019 eduskuntavaaleja asettaen listalle 5 uutta ehdokasta. Lisäksi piirikokous päätti solmia eduskuntavaaleissa vaaliliiton Oulun vaalipiirissä RKP:n kanssa.

Piirikokouksen asettamat uudet ehdokkaat ovat erityispedagogiikan opiskelija Sofia Ervasti (Kuusamo/Oulu), lääketieteen tohtori Päivi Hirsso (Oulu), vanhempi konstaapeli Mikko Korkeakoski (Ylivieska), yrittäjä Sami Pikkuaho (Oulu) sekä matkailuyrittäjä Hanna Saari (Kalajoki). RKP asettaa ehdokkaaksi kieltenopettaja Tanja Nymanin (Oulu). Kainuun Kokoomus on vahvistanut ehdokkaaksi kansanedustaja Eero Suutarin (Kajaani) sekä optikkoyrittäjä Outi Penttisen (Sotkamo). Ehdokaslistan viimeiset paikat täydentää piirihallitus.

Kokoomuspiirin puheenjohtaja Tomi Kaismo on tyytyväinen nyt koossa olevasta joukkueesta. ”Koossa on kova joukko, ja tällä porukalla kelpaa lähteä työskentelemään kohti eduskuntavaaleja. Kolmas paikka ei ole ollut kaukana ja tälläkin kertaa tavoittelemme sitä tosissamme. Vaaliliitosta sekä RKP:n Åsa Gustafsson että Kokoomuksen Tomi Kaismo toteavat molemmat nyt tehdyn sopimuksen olevan luontevaa jatkoa jo aiemmin tuleviin maakuntavaaleihin solmitulle sopimukselle ja sopivan hyvin molempien puolueiden tavoitteisiin.

Kokoomuksen vahvistetut eduskuntavaaliehdokkaat Oulun vaalipiirissä 13.10.2018
 • Ervasti, Sofia (Oulu, Kuusamo)
 • Hänninen, Juha (Oulu)
 • Heikkinen, Janne (Oulu)
 • Hirsso, Päivi (Oulu)
 • Husso, Jarmo (Oulu)
 • Korkeakoski, Mikko (Ylivieska)
 • Nyman, Tanja (Oulu, RKP)
 • Penttinen, Outi (Sotkamo)
 • Pikkuaho, Sami (Oulu)
 • Saari, Hanna (Kalajoki)
 • Suutari, Eero (Kajaani)
 • Talvitie, Mari-Leena (Oulu)
 • Valkovirta, Pauliina (Haapavesi) 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.