Janne Heikkinen: Selvitys Oulun kaupungin jäsenyyksistä eri yhdistyksissä

Oulun kaupunginvaltuusto

Aloite 10.9.2018

 

Selvitys Oulun kaupungin jäsenyyksistä eri yhdistyksissä

Me allekirjoittaneet valtuutetut esitämme, että Oulun kaupunki selvittää osana talouden tasapainottamista jokaisen järjestön jäsenyyden. Selvityksessä tulisi käydä ilmi kaupungin kaikki jäsenyydet järjestöissä, niiden aiheuttamat vuosittaiset kustannukset, lakisääteisyys tai vapaaehtoisuus ja realistiset kuvaukset toiminnan sisällöstä.

Kokonaiskuvan saamisen jälkeen kaupungin jäsenyyksiä on mahdollista arvioida kokonaisvaltaisesti. Tarvittaessa osasta jäsenyyksiä voitaisiin luopua, mikäli tarvetta jäsenyyden jatkamiselle ei nähdä enää olevan olemassa. Myös jäsenmaksultaan pienempien järjestöjen jäsenyyden mielekkyyttä on syytä arvioida, sillä vuosittaiset jäsenmaksut ovat aina pois jostain muusta toiminnasta.

 

Oulussa 10.9.2018

 

Janne Heikkinen

040 555 4263

janne@janneheikkinen.fi

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.