Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset esittää Kokoomuksen Naisten Liiton varapuheenjohtajaksi Pia-Riitta Korvenheimoa

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaisten syyskokous päätti 7.11. asettua tukemaan Kokoomuksen Naisten Liiton varapuheenjohtajaksi piirijärjestönsä puheenjohtajaa, oululaista Pia-Riitta Korvenheimoa.

Korvenheimo on toiminut Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaisten puheenjohtajana vuodesta 2014 lähtien. Hän on myös Kokoomuksen puoluevaltuuston jäsen sekä Kokoomuksen Naisten Liiton liittohallituksen varajäsen.

Kokoomuksen Naisten Liiton ylin päättävä elin, edustajakokous, järjestetään 18.-19.11. Oulussa. Kokous tuo Ouluun yli 100 kokoomusnaista ympäri Suomen. Kokouksessa valitaan liitolle puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa sekä liittohallitus. Kokouksessa päätetään myös poliittisista tavoitteista seuraaville vuosille. Edustajakokous järjestetään joka toinen vuosi.

Korvenheimo iloitsee edustajakokouksen saamisesta pohjoisen pääkaupunkiin sekä piirijärjestön yhtenäisestä tuesta varapuheenjohtajakisaan. ”On ollut upeaa päästä järjestämään Suomi 100 -juhlavuoden edustajakokousta Pohjois-Suomessa! Tämä on näytön paikka meille kaikille kokoomuslaisille täällä ja on ollut hienoa nähdä, kuinka toimimme yhdessä ja yhteistyössä! Olen myös vilpittömän iloinen siitä, että piirijärjestö asettui tukemaan varapuheenjohtajaehdokkuutta, sillä vain yhteistyöllä pärjäämme. Liiton johdossa on hyvä olla edustus kattavasti eri puolilta Suomea, jotta myös Kokoomuksen Naisten Liiton näkyvyyttä saadaan lisättyä maanlaajuisesti.”

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset valitsi syyskokouksessaan Korvenheimon jatkamaan puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana jatkaa kuusamolainen Sari Kurtti ja taloudenhoitajana kempeleläinen Tarja Ylitalo. Muut piirihallituksen jäsenet tulevat Oulusta, Kempeleestä, Raahesta ja Oulaisista.

 

Lisätiedot:

Pia-Riitta Korvenheimo

Puheenjohtaja

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset

040 719 1171

pia.korvenheimo@gmail.com

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *