Kokoomuksen Oulun valtuustoryhmä erottaa Teija Ruokamon määräajaksi

Kokoomuksen Oulun valtuustoryhmä päätti maanantaina pidetyssä ylimääräisessä ryhmäkokouksessaan erottaa varavaltuutettu Teija Ruokamon valtuustoryhmästään määräajaksi. Määräaika kestää vuoden 2018 loppuun saakka. Ruokamon erottaminen astuu voimaan välittömästi.

Erottamisen perusteena on syvä luottamuspula.

Kokoomuksen Oulun valtuustoryhmässä jokaisella jäsenellä on sananvapaus ja oikeus omaan mielipiteeseen. Poliittinen vaikuttaminen on kuitenkin aidoimmillaan yhteistyötä ryhmässä, jota Ruokamo ei ole kunnioittanut yhteistä linjaa vaativissa asioissa.

 

Kokoomuksen Oulun valtuustoryhmä

 

Lisätietoja:

Janne Heikkinen

Puheenjohtaja, Kokoomuksen Oulun valtuustoryhmä

040 555 4263, janne@janneheikkinen.fi

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *