Naiset ja valta –naisvaikuttajatapaaminen pureutuu valtakysymyksiin naisnäkökulmasta

Naiset ja valta –nimellä kulkeva naisvaikuttajatapaaminen pidetään keskiviikkona 11.11. klo 18 alkaen Kahvila Makasiinilla Oulun Kauppatorilla. Tapaamisessa keskustellaan mm. siitä, onko naisilla valtaa ja kuinka paljon, haluavatko naiset valtaa, miten naiset pärjäävät vallankahvassa ja törmäävätkö naiset ennakkoluuloihin. Keskustelua ovat pohjustamassa naisvaikuttajat yritysmaailmasta ja politiikasta: illan avaa Erja Sankari, joka on toiminut mm. tehdaspäällikkönä ja tutkinut illan aihetta. Ääneen pääsevät myös mm. kansanedustaja Mirja Vehkaperä, TEHYn varapuheenjohtaja Anna-Leena Brax sekä kasvuyrittäjä, poliitikko Minna Åman-Toivio.

Tapaaminen on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Iltapalatarjoilun vuoksi järjestäjät pyytävät kuitenkin ilmoittautumiset 5.11. mennessä. Ilmoittautumisen voi toimittaa sähköpostilla joko minna.siira@keskusta.fi tai eeva.rasanen@kokoomus.fi. Tapaamisen järjestävät yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset ja Kokoomusnaiset.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.