Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous Ouluun 2017

Kokoomuksen Naisten Liiton edustajakokous pidetään marraskuussa 2017 Oulussa. Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset haki kokouksen järjestelyoikeutta Pirkanmaan ja Helsingin piirien lisäksi, ja voitti kisan. Edustajakokous järjestetään joka toinen vuosi ja se on Naisten Liiton ylin päättävä elin. Edustajakokouksessa mm. valitaan liiton puheenjohtajisto ja liittohallitus aina seuraavaksi kahdeksi kalenterivuodeksi. Kaupunkiin odotetaan kahden vuoden päästä 150-200 kokoomusnaista ympäri Suomen.

Tänä vuonna edustajakokous pidettiin 14.-15.11. Satakunnan Kokoomusnaisten järjestämänä Porissa, Kylpylähotelli Yyterissä. Liittoa neljä vuotta johtanut ministeri Lenita Toivakka luopui puheenjohtajuudesta ja seuraajaksi valittiin kansanedustaja Sofia Vikman Pirkanmaalta. Liittohallitukseen valittiin Pohjois-Pohjanmaan piiristä Anna-Liisa Lämsä ja varajäseneksi Pia-Riitta Korvenheimo.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *