Naiset ja valta -naisvaikuttajatapaaminen keräsi naisvaikuttajat yhteen

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset ja Kokoomusnaiset järjestivät yhteisen naisvaikuttajatapaamisen Kahvila Makasiinilla sateisena keskiviikkoiltana 11.11. Sade ei ollut verottanut osallistujamäärää, sillä 50 henkilöä vetävä tila oli ääriään myöten täynnä ja tunnelma erittäin lämmin, välillä suorastaan hikinen. Aiheena oli naiset ja valta, ja omia kokemuksiaan keskustelujen pohjaksi olivat kertomassa kasvuyrittäjä, kunnallispoliitikko Minna Åman-Toivio, TEHYn varapuheenjohtaja Anna-Leena Brax, kansanedustaja Mirja Vehkaperä sekä entinen kansanedustaja, ministeri Suvi Lindén. Yhdessä pohdittiin mm. sitä, ovatko naiset ja miehet erilaisia vallankäyttäjiä. Osuvia puheenvuoroja kuultiin myös yleisön joukosta. Konkaripoliitikko Tuulikki Ukkola käski osallistujia ottamaan sen vallan, mikä meille kuuluu. Eine Lindén muistutti, että muita esteitä ei ihmisellä ole, kuin ihminen itse. Ilta oli erittäin antoisa kaikille paikalla olleille ja suosio antoi vakuutuksen siitä, että tilaisuus tullaan järjestämään uudestaankin. Ilta antoi myös todisteen siitä, että politiikka kiinnostaa!

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.