Feminismi-ilta kerää aiheesta kiinnostuneet yhteen

Oulussa järjestetään Feminismi-ilta tiistaina 24.1. klo 17 alkaen. Illan tavoitteena on jakaa osallistujien kesken erilaisia näkemyksiä feminismistä ja keskustella siitä, mitä feminismi oikeastaan on ja miten se on muuttunut vuosikymmenien aikana nykyiseen muotoonsa. Osalle feminismi on kaikkien ihmisten tasa-arvoa ja osa pitää sitä naisten ylivaltaa ajavana aatteena. Osalle feminismi on jopa kirosanaa vastaava ilmaisu ja osa katsoo kaikkea feminististen lasien läpi. Illan tarkoituksena on, että osapuolet oppisivat paremmin toistensa näkökulmista, ja oppisivat samalla ymmärtämään toisiaan.

Keskustelua tulevat virittelemään kansanedustaja, eduskunnan feministiryhmän puheenjohtaja Saara-Sofia Sirén (kok.), Oulun kaupunginvaltuutettu Janne Hakkarainen (vihr.), tutkija Johanna Ylipulli sekä vapaa kirjoittaja, blogisti, mielipidevaikuttaja Henri Heikkinen. Myös osallistujat saavat puheenvuoroja, joten illasta ja keskusteluista tulee varmasti mielenkiintoinen!

Illan järjestää Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset, mutta ilta on avoin aivan kaikille kaikille sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, rotuun, ikään, poliittiseen kantaan, uskontoon tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. Tilaisuus järjestetään Kolo Loungessa Pakkahuoneenkadulla ja tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.