Avoin kirje: Kokoomuksen kenttäjohto luottaa Stubbiin ja toivoo työrauhaa

Me allekirjoittaneet Kokoomuksen piirien ja jäsenliittojen puheenjohtajat, puoluevaltuuston puheenjohtajisto sekä puolueen varapuheenjohtajat annamme täyden tukemme puolueen puheenjohtaja Alexander Stubbille hänen työssään puolueen johdossa sekä hallitusyhteistyön vetämisessä Kokoomuksen osalta.

Suomi elää vaikeita aikoja. Taloustilanne ja monia vuosia jatkunut rakenteellisten uudistusten takkuaminen haastavat Suomea sisältä. Useat globaalit kriisit haastavat meitä ulkoapäin. Suomen hyvinvointi ja turvallisuus edellyttävät yhteisten ratkaisujen etsimistä ja löytämistä.

Kokoomus ja sen puheenjohtaja keskittyvät ratkaisemaan näitä haasteita tänä keväänä mm. sote-uudistuksen jatkon, kehyspäätöksen ja yhteiskuntasopimuksen kautta. Kokoomus vaikuttaa vahvalla asiaosaamisella myös kansainvälisten haasteiden ratkaisuun, kuten turvapaikkakriisiin, terrorismin uhkaan ja näiden juurisyihin vaikuttamiseen.

Politiikka on kestävyyslaji. Matkalle ei kannata uupua, vaikka aina tulee vastaan myös vaikeita hetkiä. Arvostamme sitä, että Alexander Stubb on pitkäjänteisesti ja päättäväisesti sitoutunut tehtäväänsä ja kertonut hakevansa jatkoa puolueen puheenjohtajana. Tämä osoittaa sitoutuneisuutta, jota myös Kokoomuksen toiminnan uudistamisessa nyt kaivataan.

Puolueen johdosta päättää puoluekokous. Seuraava pidetään Lappeenrannassa kesäkuussa. Puheenjohtaja on aina nöyrä tämän valinnan edessä, kokoomusväki päättää ja johto toimii sen luottamuksen varassa. Alexander Stubb on hakemassa jatkokautta ja toivomme, että nyt puheenjohtaja Stubb saa rauhassa tehdä työtä Suomen kannalta tärkeiden kysymysten hoitamisessa. Uskomme, että hän tekee tässä työssä parhaansa ja yhdessä saamme aikaan sekä Suomen että siten myös Kokoomuksen kannalta tärkeitä ratkaisuja, joilla maamme hyvinvointi turvataan myös tulevaisuudessa.

puheenjohtaja Pekka Majuri
Helsingin Kokoomus ry

puheenjohtaja Kari Tolvanen
Uudenmaan Kokoomus ry

puheenjohtaja Heikki Arikka
Varsinais-Suomen Kokoomus ry

puheenjohtaja Emilia Syväsalmi
Satakunnan Kokoomus ry

puheenjohtaja Juha Rostedt
Hämeen Kokoomus ry

puheenjohtaja Leena Kostiainen
Pirkanmaan Kokoomus ry

puheenjohtaja Heikki Järvenpää
Kaakkois-Suomen Kokoomus ry

puheenjohtaja Aulikki Sihvonen
Savo-Karjalan Kokoomus ry

puheenjohtaja Pauli Partanen
Keski-Suomen Kokoomus ry

puheenjohtaja Jussi Taittonen
Pohjanmaan Kokoomus ry

puheenjohtaja Tomi Kaismo
Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus ry

puheenjohtaja Eero Suutari
Kainuun Kokoomus ry
puheenjohtaja Heikki Autto
Lapin Kokoomus ry

puheenjohtaja Sofia Vikman
Kokoomuksen Naisten Liitto ry

puheenjohtaja Daniel Sazonov
Kokoomuksen Nuorten Liitto ry

puheenjohtaja Marianna Kupias
Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta ry

puheenjohtaja Mari-Leena Talvitie
Kokoomuksen puoluevaltuusto

varapuheenjohtaja Elina Junnila
Kokoomuksen puoluevaltuusto

varapuheenjohtaja Joonas Grönlund
Kokoomuksen puoluevaltuusto

varapuheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen
Kokoomuksen puoluehallitus
varapuheenjohtaja Janne Sankelo
Kokoomuksen puoluehallitus

varapuheenjohtaja Anne-Mari Virolainen
Kokoomuksen puoluehallitus

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.