Työpaikkoja avoinna piiritoimistolla – tutustu tehtäviin ja hae paikkoja 20.5.2022 mennessä

Pohjois-pohjanmaan Kokoomuksen piiritoimistolla avautuu kaksi uutta tehtävää, joiden haku on auki.

 

HAE POHJOIS-POHJANMAAN KOKOOMUKSEN JÄRJESTÖSIHTEERIKSI JA LASTENLIITON PIIRIKOORDINAATTORIKSI

Järjestösihteerin työhön kuuluvat piirin järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, yhteydenpito jäsenyhdistyksiin, jäsenhankinnasta ja -huollosta sekä piirin jäsenrekisteristä vastaaminen, kokous- ja seminaarijärjestelyjä sekä talouteen ja hallintoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi työhön kuuluu viestintää ja piirin verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpitoa. Työ vaatii ajokorttia ja valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Lastenliiton piirikoordinaattori vastaa yhdessä luottamushenkilöiden kanssa lapsille, nuorille ja lapsiperheille tarjottavasta elämyksellisestä, innostavavasta ja lasten näköisestä matalankynnyksen harrastus- ja vapaa-ajantoiminnasta. Piirikoordinaattorin vastuualueena ovat erityisesti tapahtumajärjestelyt sekä talouteen ja hallintoon liittyvät tehtävät. Lisätietoja Lastenliiton toiminnasta osoitteessa www.lastenliitto.fi

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot suomeksi.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta, muun kielitaidon sekä kuvankäsittelyohjelmien hallinnan.

Tarjoamme mielenkiintoisen, energisen ja avoimen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestötoimintaa.

Piiritoimisto sijaitsee Oulun keskustassa. Työ alkaa 1.8.2022. Työtä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan myös osittain etänä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2022 mennessä osoitteeseen jaakko.salovaara@kokoomus.fi tai toiminnanjohtaja Jaakko Salovaara, Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus, Vanhantullinkatu 4, 90100 Oulu.

Lisätietoja:

Jaakko Salovaara, Toiminnanjohtaja, +358 40 744 0689, jaakko.salovaara@kokoomus.fi

Mia Syysnummi, Toiminnanjohtaja, +358 40 828 4419, mia.syysnummi@lastenliitto.fi

 

HAE POHJOIS-POHJANMAAN KOKOOMUKSEN POLIITTISEKSI SUUNNITTELIJAKSI

Poliittisen suunnittelijan tehtävät ensisijaiset tehtävät liittyvät uuden hyvinvointialueen toimintaan. Toimit hyvinvointialueen hallitus- ja valtuustoryhmien sihteerinä. Tuet hyvinvointialueen luottamushenkilöiden työtä valmistelemalla asioita, kouluttamalla ja tiedottamalla. Vastaat osaltasi myös sidosryhmäyhteistyöstä sekä yhteydenpidosta alueen asukkaisiin. Poliittinen suunnittelija toimii myös Oulun Kokoomuksen sekä kaupunginhallitus- ja valtuustoryhmien sihteerinä samankaltaisissa tehtävissä.

Tehtävä on uusi. Toimenkuvaa voidaan räätälöidä valittavan henkilön osaamisen mukaan. Työ edellyttää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä. Työtä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan myös osittain etänä.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta, reipasta työotetta ja tekemisen meininkiä. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kyky hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta sekä sujuvat viestintä- ja kirjoitustaidot suomeksi.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta, muun kielitaidon sekä kuvankäsittelyohjelmien hallinnan.

Tarjoamme mielenkiintoisen, energisen ja avoimen työyhteisön, mahdollisuuden kehittyä ja päästä uudistamaan järjestötoimintaa.

Piiritoimisto sijaitsee Oulun keskustassa. Työ alkaa 1.8.2022. Työtä on mahdollista tehdä sopimuksen mukaan myös osittain etänä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2022 mennessä osoitteeseen jaakko.salovaara@kokoomus.fi tai toiminnanjohtaja Jaakko Salovaara, Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus, Vanhantullinkatu 4, 90100 Oulu.

Lisätietoja:

Jaakko Salovaara, Toiminnanjohtaja, +358 40 744 0689, jaakko.salovaara@kokoomus.fi

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.