Simonen, Honkala ja Matinolli aluevaltuustoryhmän johtoon

Kokoomuksen valtuustoryhmä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella järjestäytyi ja valitsi puheenjohtajakseen oululaisen Pekka Simosen. Ryhmän 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Matti Honkala Raahesta ja 2. varapuheenjohtajaksi Maarit Matinolli Tyrnävältä.

Valtuustoryhmän sihteerinä toimii Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen Järjestö- ja kunnallissihteeri Jarkko Lumila.

Simosen mukaan ”Kokoomuksella on todella kokenut ja osaava aluevaltuustoryhmä. Uskon, että meillä on paljon annettavaa hyvinvointialueen valmisteluun ja päätöksentekoon. Olemme historiallisen suuren uudistuksen edessä ja me haluamme lähteä rakentamaan hyvää yhteistyötä pohjois-pohjanmaalaisten ihmisten hyväksi”.

Loppujen lopuksi tässä on kyse siitä, että ihmiset saavat tarvitsemansa palvelut. Kokoomus haluaa turvata laadukkaat ja oikea-aikaiset palvelut kohtuullisin kustannuksin ”Simonen toteaa.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.