Kokoomuksen puoluekokous järjestetään Kalajoella 2022

Kansallisen Kokoomuksen puoluehallitus päätti, että kokoomuksen seuraava puoluekokous järjestetään Kalajoen matkailualueella Pohjois-Pohjanmaalla 10.-12.6.2022. Kalajoki veti lukuisista vaihtoehdoista tällä kertaa pisimmän korren.

On todella hienoa, että kokoomus saapuu pitämään seuraavan puoluekokouksen Pohjois-Pohjanmaalle Kalajoelle upeisiin puitteisiin. Tulemme järjestämään yhdessä alueen matkailuyrittäjien kanssa ikimuistoisen kokouksen yli tuhannelle puoluekokousosallistujalle. Kokousnäkyvyydellä on iso merkitys myös alueelle tärkeän matkailuelinkeinon kannalta”, Tomi Kaismo, Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja kommentoi.

Kokoomuksen puoluekokous järjestetään Pohjois-Pohjanmaalla yli 30 vuoden tauon jälkeen. Koko Kalajoen matkailualue on sitoutunut ensiluokkaisen kokouselämyksen tarjoamiseen puoluekokousosallistujille. Kokoomuksen puoluesihteeri pitää aluetta kokoomukselle poliittisesti tärkeänä.

Pohjois-Pohjanmaan hakemus vakuutti puoluehallituksen omaperäisyydellään ja ainutlaatuisuudellaan. Näemme alueella myös merkittävän potentiaalin kokoomuksen kannatuksen nostamiseen. Jo nyt eteläiseltä Pohjois-Pohjanmaalta tulee paljon yhteydenottoja yrittäjiltä, jotka ovat pettyneitä hallituksen talouspolitiikkaan”, Kristiina Kokko, Kansallisen Kokoomuksen puoluesihteeri kommentoi.

Kokoomuksen puoluekokoukseen osallistuu noin 1300 henkilöä. Puoluekokous tullaan järjestämään tavanomaiseen tapaan, mikäli sen hetkinen terveys-turvallisuustilanne sen sallii.

Lisätiedot:

Tomi Kaismo, Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja, puh. 045 670 7600

 

Kuva: Visitkalajoki.fi

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *