Ali-Reza Abdali ja Pekka Simonen Kokoomuksen puoluevaltuuston johtoon

Kokoomuksen puoluevaltuusto toimii syyskuun puoluekokoukseen saakka varapuheenjohtajien Ali-Reza Abdalin (Pirkanmaa) ja Pekka Simosen (Pohjois-Pohjanmaa) johdolla. Edellinen puheenjohtaja Aura Salla sai pyytämänsä eron puoluevaltuuston puheenjohtajuudesta siirtyessään uusiin työtehtäviin Brysselissä.

Oululainen Simonen (49) on koulutukseltaan insinööri. Hänellä on monipuolinen ja laaja kokemus erilaisista kunnallisista ja maakunnallisista luottamustehtävistä. Tällä hetkellä Simonen toimii muun muassa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen jäsenenä sekä Oulun hyvinvointilautakunnan jäsenenä.

Simonen on tyytyväinen mahdollisuudesta toimia puoluejohdossa. ”Puoluevaltuustolla on iso rooli toisaalta Kokoomuksen järjestötoiminnan kehittämisestä ja toisaalta politiikan linjojen valmistelussa. Ennen puoluekokousta valmistellaan esimerkiksi puolueen poliittinen ohjelma tuleville vuosille. Puoluevaltuustossa jatketaan myös kuntavaalivalmisteluja, joiden tavoitteena on pitää Kokoomuksen maan suurimpana kuntapuolueena. Olen todella mielelläni omalta osaltani viemässä näitä asioita eteenpäin ja tuomassa koko kentän ääntä mukaan päätöksentekoon”.

Simosen ohella Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen edustajia toimii puoluekokoukseen saakka puoluejohdossa myös muilla merkittävillä paikoilla. Kansanedustaja Mari-Leena Talvitie on puolueen varapuheenjohtaja ja yrittäjä Tomi Kaismo puoluehallituksen jäsen.

Kokoomuksen puoluevaltuusto on puolueen korkein päättävä elin puoluekokousten välillä. Puoluevaltuuston puheenjohtaja valitaan sääntömääräisesti puoluekokouksessa. Kesäkuulta siirtynyt puoluekokous järjestetään Porissa 4.–6. syyskuuta.

Lisätietoja:

Pekka Simonen

gsm: 040 519 6071

email: email@pekkasimonen.fi

 

Tomi Kaismo

gsm: 045 670 7600

email: tomi.kaismo@otc.fi

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.