Jarmo Husso: Kiitos Esperi Care, Attendo ja muut.

Onnittelen erityisesti yrityksienne ylintä johtoa. Olette tahdonvastaisesti kahdessa viikossa saaneet niin paljon hyvää suomalaiseen vanhustenhoitoon, ettei vuosienkaan kiivas poliittinen keskustelu siihen olisi yltänyt.
Olen vuosikymmenien aikana kouluttanut markkinoinnin saloihin satoja PK-sektorin yrittäjiä ja eräässä osiossa julistan julmasti: Jos tuote on ihan onneton, sitä ei kannata hirveästi markkinoida. Tästä tosiseikasta huolimatta onnistuitte myymään tuotteenne kaupunkien ja kuntien hankintaosastoille. Jos teidän olisi pitänyt vakuuttaa loppukäyttäjä – vanhukset ja heidän omaisensa – niin homma olisi tyssännyt alkuunsa.

Lue lisää.

Kirjoittaja on Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *