Valtuustoaloite: Lisää kuntoilu-/harjoitteluportaita Ouluun

Oulun kaupunginvaltuusto

Aloite 8.10.2018

Lisää kuntoilu-/harjoitteluportaita Ouluun

Suomessa järjestetään 5.-11.2018 jälleen kerran valtakunnalliset Porraspäivät. Porrashikoilu on tehokkaasti sykettä nostava liikuntamuoto, joka tarjoaa keholle monipuolista rasitusta. Porrasharjoittelun positiivisena puolena on se, että se sopii myös alaraajavaivoista kärsiville, sillä se rasittaa asfalttia vähemmän niveliä. Valitettavasti Oulun kaupungin alueella tämän kaltaisia lähiliikuntaan kannustavia paikkoja on hyvin rajallisesti, eikä maastomme muodot suosi kyseisenlaista liikunnan muotoa luontaisesti.
Me allekirjoittaneet valtuutetut esitämme, että Oulun kaupunki selvittää mahdollisuuden lisätä kuntoilu-/harjoitteluportaiden määrää eri puolilla kaupunkia. Samassa yhteydessä tulee selvittää mahdollisuus rakentaa kuntoilu-/harjoitteluportaita yhteistyössä asukkaiden ja yritysten kanssa esimerkiksi osallistumalla kustannuksiin nimikkoporras-mallilla.

Oulussa 8.10.2018

Janne Heikkinen

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.