Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset tukevat Talvitietä Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi ja esittävät Korvenheimoa jatkokaudelle Kokoomuksen puoluevaltuustoon

 

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset esittävät tukensa kansanedustaja, Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtaja Mari-Leena Talvitielle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. ”Yhteistyö Mari-Leenan kanssa on saumatonta; hän osaa kuunnella ja ottaa asioissa kaikki osapuolet huomioon. Katsomme myös, että Mari-Leena ajaa Kokoomusnaisille tärkeitä asioita, kuten perhevapaauudistuksen loppuun viemistä”, sanoo Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaisten puheenjohtaja Pia-Riitta Korvenheimo. Kokoomuksen puoluekokous valitsee puoluejohdon Turussa 8.-10.6.2018.

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset esittävät puheenjohtajaansa, oululaista Pia-Riitta Korvenheimoa jatkokaudelle Kokoomuksen puoluevaltuustoon. Korvenheimo on vaikuttanut puoluevaltuuston jäsenenä vuodesta 2016, ja Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaisten piirin puheenjohtajana hän on toiminut vuodesta 2014 saakka. Korvenheimo vaikuttaa myös jäsenenä Kokoomuksen Naisten Liiton liittohallituksessa.

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset iloitsee Korvenheimon halusta jatkaa puoluevaltuustossa. ”Pia-Riitta on selkeä ja rohkea tavoitteiden asettaja, eikä pelkää muutosta. Hän on puheenjohtajana osoittanut hallitsevansa rakentavan yhteistyön ja kannustavan ilmapiirin luomisen. Lisäksi hän ymmärtää asiakokonaisuuksien päälle. Nämä ovat tärkeitä piirteitä puoluevaltuuston vaikuttajalle”, sanoo Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaisten varapuheenjohtaja Sari Kurtti.

Korvenheimo on Oulun kaupunginvaltuuston varavaltuutettu. Kunnallisten luottamustoimiensa puolesta hän on perehtynyt kaupunkisuunnitteluun, asumiseen ja arjen turvallisuuteen vaikuttaessaan Oulussa rakennuslautakunnassa. Korvenheimo on lisäksi koulutus- ja sivistysalan ammattilainen. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja työskentelee apulaisrehtorina ja luokanopettajana.

Uskon, että osaamiselleni ja näkemyksilleni on käyttöä Kokoomuksen puoluevaltuustossa. Olen kiitollinen, kun Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset antavat tukensa ehdokkuudelleni jatkaa työtä Kokoomuksen puoluevaltuustossa”, Korvenheimo tiivistää.

 

Lisätiedot:

Pia-Riitta Korvenheimo

Puheenjohtaja

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomusnaiset

040 719 1171

pia.korvenheimo@gmail.com

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *