Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus tavoittelee täyttä listaa maakuntavaaleihin

Raahessa pidetty Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen piirikokous asetti tavoitteeksi vuoden 2018 maakuntavaaleihin täyden 118 ehdokkaan listan Pohjois-Pohjanmaalla. Maakuntavaaleissa valittava 79 jäsenen muodostama valtuusto päättää lainsäädännön muuttuessa merkittävistä maakunnallisista linjauksista.

Piirin puheenjohtaja Tomi Kaismon mukaan Kokoomuksen tavoite on saada valtuustoon vahvaa osaamista eri puolilta maakuntaa. ”Oulusta asiat näyttävät erilaiselta kuin vaikkapa Koillismaan suunnalla tai jokilaaksoissa. Olemme kuitenkin yhtä maakuntaa ja yhteinen menestys vaatii yhteistä tahtotilaa ja valmiutta rakentaa koko maakunnan hyvinvointia erilaiset tilanteet huomioiden”.

Maakuntavaalit käydään 28.1.2018.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.