Pohjois-pohjanmaan Kokoomus: Heikki Autto jatkokaudelle puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Pohjois-pohjanmaan Kokoomuksen piirihallitus tukee kansanedustaja Heikki Auttoa jatkokaudelle Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi Kalajoen puoluekokouksessa. Monipuolisen uran tehnyt Autto on toisen kauden kansanedustaja Lapin vaalipiiristä. Eduskuntatyön lisäksi Auttolla on laajaa kokemusta niin kunnallisista kuin valtakunnallisistakin luottamustehtävistä.

Piirin puheenjohtajana ja puoluehallituksen jäsenenä olen saanut tehdä pitkään yhteistyötä Heikin kanssa, toteaa piirin puheenjohtaja Tomi Kaismo. Heikissä yhdistyvät ahkeruus, periaatteet ja halu ottaa asioista selvää. Se on ollut resepti, jolla kulunut puoluevaltuustokausi on osoittanut Heikin kykenevän ymmärtämään, edustamaan ja innostamaan koko Suomen Kokoomusvaikuttajia, Kaismo jatkaa.

Kokoomuksen puoluevaltuusto Puoluekokousten välisenä aikana puolueen ylintä päätösvaltaa käyttää puoluevaltuusto, johon kuuluu puoluekokouksessa valittu puheenjohtaja sekä 60 jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Puoluevaltuusto päättää muun muassa puoluehallituksen valinnasta, puolueen toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta, toimintakertomuksesta ja tilinpäätöksestä sekä jäsenmaksujen suuruudesta.

Kokoomuksen puoluekokous järjestetään Kalajoella 10.-12.6.2022.

Lisätiedot:

Tomi Kaismo

Puheenjohtaja, puoluehallituksen jäsen
Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus
045 670 7600
tomi.kaismo@otc.fi

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *