Talvitietä esitetään jatkokaudelle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus esittää oululaista kansanedustaja Mari-Leena Talvitietä jatkokaudelle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Turun puoluekokouksessa 2018 varapuheenjohtajaksi valittu Talvitie on saanut kiitosta aktiivisesta kenttätyöstä sekä kuuntelevasta ja rakentavasta johtamistyylistä. Ennen varapuheenjohtajuutta Talvitie johti Kokoomuksen puoluevaltuustoa.

Kokoomuksen varapuheenjohtajuus on ollut Talvitielle innostava ja mieleinen luottamustehtävä. ”Lupasin Turun puoluekokouksessa, että päivitämme puolueen ympäristölinjaukset. Julkaisimme Kokoomuksen ”Vapaus tarvitsee vastuuta” – ympäristöpoliittisen ohjelman, tammikuussa 2019”, kertoo Talvitie.

”Minulle on merkityksellistä, niin yrittäjätaustaisena kuntavaikuttajana kuin koululaisten äitinä, että luomme ihmisille toivoa tulevaisuudesta. Kokoomus on avoin tulevaisuuspuolue – luotamme ihmiseen ja etsimme yhdessä ratkaisuja aikamme haasteisiin.”

Puolueen puheenjohtajistolla on keskeinen rooli puolueen politiikan ja toiminnan kehittämisessä. Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen piirin puheenjohtaja Tomi Kaismon mukaan Talvitie on näyttänyt kykynsä johtaa ja innostaa ihmisiä monissa vaativissa luottamustehtävissä niin puolueen varapuheenjohtajana kuin Oulun kaupunginhallituksen – ja valtuuston puheenjohtajana. ”Mari-Leenalla on pitkä ja laaja kokemus niin kaupunkipolitiikasta kuin kokoomuskentästä. Sitä taustaa vasten hänen on luontevaa jalostaa kentän ääntä puoluejohdon käyttöön. Varapuheenjohtajana Talvitie on osoittanut olevansa aito joukkuepelaaja. Uskon, että Talvitie saa laajaa kannatusta jatkokaudelle koko puoluekentältä”, Kaismo toteaa.

Kansallinen kokoomus on koko Suomen puolue, joka kantaa vastuuta ihmisten sujuvasta arjesta ja alueiden elinvoimasta. ”Politiikkani pohja on kuin kolmijalkainen tuoli, jonka jalat ovat ekologiset, taloudelliset ja sosiaaliset tekijät. Kaikkia näitä tarvitaan vastuullisiin tulevaisuuden ratkaisuihin, jotta koko Suomessa on kestävää kasvua ja hyvinvointia. Se tarkoittaa panostuksia osaamiseen, työhön ja yrittäjyyteen sekä palveluihin ja elinvoimaan.” tiivistää Talvitie.

Kokoomuksen puoluekokous pidetään 5.–7.6.2020 Porissa. Kokous valitsee puoluejohdon (puheenjohtaja, varapuheenjohtajat, puoluevaltuuston puheenjohtaja) sekä puoluevaltuuston jäsenet tulevalle kaksivuotiskaudelle.

Oululainen Talvitie on toisen kauden kansanedustaja. Koulutukseltaan hän on ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Talvitie toimii eduskunnassa hallintovaliokunnan varapuheenjohtajana, ympäristövaliokunnan jäsenenä sekä mm. Arktisen alueen parlamentaarikkokonferenssin Suomen valtuuskunnassa, Rintamaveteraaniasiain neuvottelukunnassa sekä Partioparlamentaarikkojen puheenjohtajana.

LISÄTIETOJA:

Tomi Kaismo
Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja
Gsm: 045 6707 600

Mari-Leena Talvitie
Kansanedustaja, Kokoomuksen varapuheenjohtaja
Gsm: 044 5273 288

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.