Tet-jakso Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen piiritoimistolla

Työskentelin Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen piiritoimistolla 21.-28.5.2019. Kyseessä oli ylimääräinen Tet-jakso, jossa toisena vaihtoehtona olisi ollut tehdä jonkin näköinen projekti. Olin kuitenkin jo hyvissä ajoin päättänyt, että haen Tet-paikkaa Kokoomukselta.

Työilmapiiri oli alusta lähtien hyvä ja rento. Myös toimisto oli viihtyisä ja sain heti oman työpisteen. Ensimmäisestä päivästä lähtien sain vaikuttaa itse siihen, mitä teen. Töitä sai myös tehdä omalla tahdilla, eikä joku ollut koko ajan olan takana kyttäämässä.

Päivät kuluivat usein toimistotöitä tehdessä. Tet-viikon aikana sain osallistua mm. kaupunkipoliittiseen ohjelman työpajaan, josta koostin seuraavana päivänä raportin, eurovaalikampanjointiin sekä Oulun Kokoomuksen kaupunginhallitusryhmän kokoukseen.

Kaikin puolin viikon aikana sain hyvin monipuolisen käsityksen työskentelystä puolueella. Tet-jakso oli kaikin puolin opettava ja mukava kokemus.

 

Kalle Isokangas

Tet-harjoittelija

Kategoriat: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *