Tule mukaan

Politiikan alueellinen väri on aina ollut Kokoomuksessa tärkeää. Piiritason tekeminen on elävä esimerkki puolueen aidosta sielusta ja hengestä. Me Pohjois-Pohjanmaan  Kokoomuksessa päätämme millaisten asioiden puolesta puhumme ja haluamme kannustaa kaikkia halukkaita mukaan talkoisiin. Jokainen voi auttaa omalla tavallaan. Suu auki, korvat hörölle, hihat ylös ja rohkeasti mukaan.

Kokoomuksen toiminnasta voit saada paljon, ystäviä, elämyksiä, tietoa, vaikutusmahdollisuuksia ja koulutusta.

Paljon tietysti riippuu omasta kiinnostuksestasi ja aktiivisuudestasi. Jokaisen jäsenen panos ja ideat ovat kokoomuksessa tervetulleita.

Kokoomusyhdistysten lisäksi toimintaa tarjoavat Kokoomuksen Naisten Liitto, Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta ja Kokoomuksen Nuorten Liitto sekä puoluetta lähellä olevat Kansallinen Senioriliitto ja Kansallinen Lastenliitto.

Lisäksi monet erityisalojen ihmiset – kulttuurista tieteeseen ja sosiaalipolitiikasta yrittämiseen – ovat luoneet omia yhteenliittymiä.

Kansallinen sivistysliitto on kokoomusta lähellä oleva koulutusjärjestö, jonka kurssit ovat Sinun käytettävissäsi. Hyviä kursseja ja jopa muutaman vuoden opintoja tarjoavat Harjattulan koulutus- ja vapaa-ajankeskus ja Paasikivi-Opisto. Kokoomuksen pää-äänenkannattajana on viikkosanomalehti Nykypäivä.

Vaikuttaminen on kaunista. Tunne siitä, että itse voi tehdä asioille jotain, on jokaisen ihmisen perusoikeus. Piiritason tekemisessä jokaiselle löytyy oma tapa vaikuttaa yhteisön asioihin. Muutoksen alkuun riittää yksi ihminen. Toteutukseen tarvitaan kokonainen joukkue. Tule mukaan. Sinua kuunnellaan. Tartutaan yhteisiin asioihin ilon kautta ja rohkeudella.

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus ry toivottaa Sinut tervetulleeksi mukaan monipuoliseen toimintaan.

Terveisin,

Tomi Kaismo
Puheenjohtaja
Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus ry.

 

Tapahtumat

27.03.2020
Oulu, klo 18.30–22.30

Pohjoiset Kokoomuspiirit järjestävät yhteisen illanvieton pizzan ja politiikan parissa Sinistä Liekkiä edeltävänä perjantaina 27.3. kello 18.30 alkaen Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen piiritoimistolla!Illan...

28.03.2020
Oulu, klo 9:00–17:30

Pohjoisten Kokoomuspiirien yhteinen tapahtuma Sininen Liekki IV järjestetään seuraavan kerran Oulussa lauantaina 28.3.2020! Tapahtumapaikkana on ydinkeskustassa sijaitseva hotelli Scandic Oulu City (Saaristonkatu 4, 90100...