Tätä on Kokoomus

Kokoomus on tekijäpuolue. Muutoksen alkuun riittää yksi ihminen. Toteutukseen tarvitaan kokonainen joukkue. Haluamme rakentaa yhdessä avointa ja kannustavaa Suomea. Sellaista Suomea, jossa jokaisella on yhtäläiset mahdollisuudet hyvään elämään, heikoimpia unohtamatta. Kokoomuslaisuus on eteenpäin katsomista ja toivoa paremmasta myös vaikeina aikoina.

Me Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksessa haluamme kannustaa kaikkia halukkaita mukaan talkoisiin. Jokainen voi auttaa omalla tavallaan. Suu auki, korvat hörölle, hihat ylös ja rohkeasti mukaan.

Kokoomuksen toiminnasta voit saada paljon, ystäviä, elämyksiä, tietoa, vaikutusmahdollisuuksia ja koulutusta.

Paljon tietysti riippuu omasta kiinnostuksestasi ja aktiivisuudestasi. Jokaisen jäsenen panos ja ideat ovat kokoomuksessa tervetulleita.

Kokoomusyhdistysten lisäksi toimintaa tarjoavat Kokoomuksen Naisten Liitto, Kokoomuksen opiskelijaliitto Tuhatkunta ja Kokoomuksen Nuorten Liitto sekä puoluetta lähellä olevat Kansallinen Senioriliitto ja Kansallinen Lastenliitto.

Lisäksi monet erityisalojen ihmiset – kulttuurista tieteeseen ja sosiaalipolitiikasta yrittämiseen – ovat luoneet omia yhteenliittymiä.

Kansallinen sivistysliitto on kokoomusta lähellä oleva koulutusjärjestö, jonka kurssit ovat Sinun käytettävissäsi. Hyviä kursseja ja jopa muutaman vuoden opintoja tarjoavat Harjattulan koulutus- ja vapaa-ajankeskus ja Paasikivi-Opisto. Kokoomuksen pää-äänenkannattajana on viikkosanomalehti Nykypäivä.

Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus ry toivottaa Sinut tervetulleeksi mukaan monipuoliseen toimintaan.

Terveisin,

Tomi Kaismo
Puheenjohtaja
Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus ry.

Liity Pohjois-pohjanmaan Kokoomukseen