Sininen Liekki II – pohjoiset piirit Rukalla 5.-7.2.2016

Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan Kokoomus-piirien yhteinen Ruka-viikonloppu on taas täällä! Ensimmäisen kerran kokoonnuimme eurovaalien alla tammikuussa 2014 ja voinee jo sanoa, että tapahtumasta on tullut perinne, kun kokoonnumme toista kertaa ja aloitamme valmistautumisen kunnallisvaaleihin. Koulutusohjelma sisältää paljon asiaa niin vaaleista, järjestötyöstä kuin päivän politiikastakin. Vieraaksi saamme valtiovarainministeri Alexander Stubbin!

Ilmoittautuminen tapahtuu viereisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Luethan ilmoittautumisohjeet huolellisesti.

Jotta voimme varmuudella tarjota sinulle tämän ilmiömäisen viikonlopun, varaathan paikkasi 11.1.2016 mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehtyjä varauksia  emme välttämättä pysty takaamaan.

Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Valitse listasta haluamasi majoitukset ja ruuat, ja täytä yhteystietosi. Saat noin viikon kuluttua ilmoittautumisesta laskun, joka tulee olla maksettuna 11.1.2016 mennessä.

Jokaisesta ilmoittautujasta tulee täyttää oma ilmoittautumislomake. Mikäli ilmoittaudut sähköpostilla (eeva.rasanen@kokoomus.fi), tulee sähköpostissa mainita kaikki samat tiedot, mitä pyydetään lomakkeessa.

Launtain lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit koulutuksen aikana sisältyvät koulutuspakettiin.

Lisätiedot ilmoittautumisiin liittyen järjestösihteeri Eeva Räsäseltä joko puhelimitse 045 200 3986 tai sähköpostilla eeva.rasanen@kokoomus.fi

VIIKONLOPUN OHJELMA