164

Juha Hänninen

Majuri evp, TM

Kotipaikka: Oulu

Puhelinnumero: +358 400 340 359

Ehdolla kansanedustajaksi Turvallisen kotisi puolesta.

Olen eduskuntavaaliehdokkaana 2023 eduskuntavaaleissa, koska haluan, että eduskuntavaalien jälkeen Suomen suunta muuttuu. Tärkein yksittäinen muutos on taata suomalaisten ihmisten turvallinen arki. Tärkeää on myös kääntää talouspolitiikan kurssi. Emme voi jatkuvasti elää tulevien sukupolvien piikkiin, eikä kiristyvällä verotuksella ruokita kasvua, eikä ostovoimaa. Politiikassa pitää pyrkiä siihen, että jätämme maailman lapsillemme paremmassa kunnossa, kun olemme sen itse aikanaan saaneet. Tehdään Suomesta maa, jossa on turvallista asua, hoidetaan taloutta kestävästi ja annetaan jokaiselle mahdollisuus toteuttaa unelmiaan.

Koti, rakkaus ja isänmaa ovat arvomaailmaani. Olen neljän tyttären ylpeä isä ja kolmen pojan pappa. Olen teologian maisteri, majuri evp, turvallisuuspäällikkö evp. ja liikunnanohjaaja AMK Oulusta.

Vaalilupaukset

  1. Teen Suomesta turvallisemman maan asua kaikille.
  2. Teen Suomesta yrittäjäystävällisemmän maan, jossa työ teko kannattaa aina. Sosiaaliturvaa, perhevapaata ja verotusta on tarkasteltava, niin että ne kannustavat työn tekoon.
  3. Lapset, nuoret ovat fokuksessa, heidät pitää saada liikkumaan; unohtamatta vanhuksia, vammaisia ja sotiemme veteraaneja. Se miten hoidamme vanhukset ja vammaiset ovat sivistyksemme mitta ja siitä ei voi tinkiä.

Muista käyttää ääntäsi!

Juha Hänninen  – Ehdolla kansanedustajaksi Turvallisen kotisi puolesta.

Olen Oulun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja,
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston 1. varapuheenjohtaja,
Pohjois-Pohjanmaan Kokoomuksen 1. varakansanedustaja ja kokoomuslainen poliitikko.

Lisää tietoa minusta:
http://www.juhahanninen.fi